Αναγνώστες

προβολές σελίδας

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Η Συγνώμη μου βαθύτατα στον κ Δημοσθένη Λιακόπουλο .

Η Συγνώμη μου βαθύτατα στον κ Δημοσθένη Λιακόπουλο για το τίτλο του ιστολογίου μου πλάνες του Λιακόπουλου ζητώ βαθύτατα συγνώμη εφόσον μιλά και με τον πατέρα Σάβα Αχηλέος . Συγνώμη. Έχουμε λοιπόν να πούμε πολλά που πρέπει να διορθώσω οστόσο  στον ιστοχόρο μου έχω γράψει πάρα πολλά πράγματα που είναι σωστά , απλά δεν ανακάλυψα τον χαμένο αιώνα τον λεγόμενο 2 των αγγέλων . Παρόλα αυτά με τον τρόπο μου τον έχω υποστηρίξει τον κ Δημοσθένη Λιακόπουλο . Χαίρομε που μιλά για τον Χριστό και την Εκκλησία με τον δικό του   τρόπο, σας παρωτρύνει να σημετάσχετε στα μυστήρια της Εκκλησίας  .Εύχομαι από εδώ και εμπρός να κάνουμε υγιές διάλογο για την σωτηρία της ψυχής μας . Συγνώμη και πάλη Δημοσθένη .Ο Θεός μεθ¨ ημών  .          

                                              https://youtu.be/XohAwR6Z1u4

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ακούσει τι έχει πει για τις απόψεις Λιακόπουλου ο μεγάλος Θεολόγος της Ορθοδοξίας Νικόλαος Σωτηρόπουλο;


https://www.youtube.com/watch?v=LdGWxYxJgp8

Mysteri planet είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε ενδιαφέρον το βίντεο από την άλλη όμως μίλησε για τον π. ΄Σάβα και τον έβγαλε χαζό και ότι δεν ξέρη τον Λιακόπουλο . Εγώ άκουσα τον πατήρ Σάβα Αχηλεος και όπως είπε και ο ίδιος τον αγαπάει οπότε ...

https://www.youtube.com/watch?v=yCtPPTUKmBg

https://www.youtube.com/watch?v=R5hJejr7Ipw

https://www.youtube.com/watch?v=v0Dvuo7wsHM

Δες προσεκτικά αυτά βίντεο που τόσο καιρό δεν τα έδωσα σημασία .
Και αν προσέξεις τις αναρτήσεις μου κάποτε ήμουν εναντίον του Λιακόπουλου αλλά όταν είδα πόσο τον υποστηρίζει ο π Σάβας άλλαξα γνώμη και δεν τον έχω τόσο χαζό να μυν ξέρη τη του γίνετε . Οι πατέρες της εκκλησίας έχουν χάρη από τον Θεό η Θεολόγοι λένε την άποψή τους γιατί δεν κάλεσε τον πατήρ Σάββα . Δες τα βίντεο και πές μου . Mysteri planet

Mysteri planet είπε...

Ανώνυμε συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθει έγιναν από βιασύνη .

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος! Δεν είναι ο π. Σάββας χαζός αλλά λόγω ηλικίας και της εξαιτίας της μεγάλης του ηλικίας πτώσης των νοητικών του λειτουργιών, σίγουρα δεν μπορεί να καταλάβει που βρίσκεται η αλήθεια και μπορεί κάλλιστα να κάνει λάθος.

Ποιος γιατί δεν κάλεσε τον π. Σάββα;

Κάνεις λάθος μεγάλο φίλε να υποστηρίζεις τον Λιακόπουλο. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον έβγαλε καθόλου χαζό. Αντίθετα είπε ότι είναι μεγάλος Γέροντας αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορεί να αντιληφθεί που βρίσκεται η αλήθεια.

Mysteri planet είπε...

Ίσως να έχεις τη δικιά σου λογική εγώ πάντως μίλησα με τον πατέρα Σάββα και με τον Λιακόπουλο δεν μπόρεσα να μιλήσω ακόμα . Αλλά διάβασα Πατρολογία και έχω βρει μερικά χωρία μετά από ένα μήνυμα που μου ήρθε στις αναρτήσεις μου για τον τόμο του Λιακοπουλου 43 επειδή μιλάω τηλεφωνικά με κάποιους Ιερομονάχους στο Άγιο όρος μου είπανε οτι ναι είναι αλήθεια τις πηγές τις δώσανε ιερομόναχοι απο το Αγιο Όρος . Μιλάνε πολλοί άγιοι της ορθοδοξίας για το θέμα των αγγέλων εκτός του Εωσφόρου Σατανά που ήρθανε στη γη ψάξε στην πατρολογία αν δεν έχεις πήγαινε σε βιβλιοθήκη σε κάποια Μητρόπολη εγώ έτσι έκανα . Έχω βρει πάρα πολλά σου δίνω ένα : ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΣ Μigne Τόμος Μ 6 Σελήδα 452 . παρ. Β διάβασε μόνο σου επίσης διάβασε την τεχνολογία της Έχιδνας που γράφω για την διαβολική τεχνολογία σε δαιμονισμό σωμάτων είναι μια άλλη προσέγγιση στο θέμα . Και ξέρεις αγαπητέ μου κατάλαβα ότι να ερμηνεύεις την αγία γραφή και να γράφεις είναι αμάρτημα , στην Αποκαλύψει του Ιωάννου στο ΄τέλος γράφει ότι όποιος αφαιρέσει η προσθέσει και πει δικά του συμπεράσματα ελάχιστος θα κληθεί στην βασιλεία των ουρανών δυστυχώς . οι θεολόγοι αυτό κάνανε σήμερα δυστυχώς προσθέσανε και απέρριψαν .

Mysteri planet είπε...

Και κάτι ακόμα αγαπητέ εν Χριστό ανώνυμε ο Θεολόγος της Ορθοδοξίας Νικόλαος Σωτηρόπουλος που δεν λέω συμπαθής μου είναι δεν είναι μεγάλος σε ηλικία ; ώστε να τα έχασε αυτός γιατί ο πατέρας Σάβας να τα έχασε δηλαδή . Και εκτός αυτού οι θεολόγοι διαφωνούν μεταξύ τους αν αγιοποιήθηκε Ο Αγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος ούτε Ιερέας είναι ούτε γέροντας εγώ διαλέγω ιεροσύνη .


Mysteri planet

Ανώνυμος είπε...

κ. ιστολόγε,
Για πες μας τι σου είπε ο π. Σάββας αφού λες ότι μίλησες με τον π. Σάββα.
Ο Λιακόπουλος δεν είναι ουκ καν θεολόγος ! Μπορείς ή δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό;
Ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος όχι μόνο είναι θεολόγος, αλλά είναι και καταξιωμένος θεολόγος στη συνείδηση όλων των μεγάλων ανθρώπων της Εκκλησίας!

Ακόμα τα βιβλία δεν τα έγραψε ο π. Σάββας , αλλά ο λαϊκός φυσικός Λιακόπουλος!
Ακόμα επειδή δεν είναι θεολόγος, δεν μπορεί να διαβάσει σωστά τους Πατέρες της Εκκλησίας και τους αγίους, τους παρερμηνεύει. Αυτά που γράφει είναι πρωτάκουστα!

Και είναι μεγάλο σφάλμα και στραβή η αντίληψη ότι οι ιερείς ό,τι λένε είναι πιο έγκυρο από τους θεολόγους λαϊκούς. Μάθε ότι οι μεγαλύτεροι αιρετικοί στην Εκκλησία ήταν κληρικοί! Το ότι είναι κάποιος ιερέας δεν σημαίνει ότι μιλάει και ορθόδοξα. Ένας λαϊκός ΜΠΟΡΕΙ να μιλά πιο ορθόδοξα από ένα κακό ή αγράμματο ή πλανεμένο ιερέα!
Και το ίδιο συμβαίνει και στο Άγιο Όρος. Και στο Άγιο Όρος υπάρχουν πλανεμένοι μοναχοί που δεν εκπροσωπούν την Ορθόδοξη πίστη.

Ακόμα το ότι ο θεολόγος κ. Νικόλαος Σωτηρόπουλος δεν τα έχει χάσει, απόδειξη είναι ότι έγραφε συνέχεια μέχρι να κοιμηθεί άρθρα και βιβλία. Ο π. Σάββας όμως έχει αποσυρθεί και φαίνεται η κατάπτωση των δυνάμεων του εκ΄αιτίας των γηρατειών καί από τον τρόπο που μιλάει. Φαίνεται ότι τα γηρατειά έχουν προχωρήσει πολύ, για τον π. Σάββα. Ούτε και γράφει, από όσο ξέρω, άρθρα ή βιβλία, για να δούμε την πνευματική του κατάσταση ότι είναι καλή και ικανή να καταλαβαίνει σωστά τι του λένε.

Ελεύθερος είναι να επιλέξεις την πλάνη ή την αλήθεια.

Αληθινός

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε ανώνυμε τώρα μας υποχρέωσες ! Και βέβαια είμαι ελεύθερος να επιλέξω .Ψαγμένε ξερώλα ! εσύ το επέλεξες να σταματήσω εδώ αφού τα ξέρεις όλα ! τη να λέμε τώρα . Άσε .Εσύ δηλαδή είσαι στην αλήθεια και εγώ στην πλάνη . Μην ασχολείσαι με πλάνους .


Ψεύτικος

Mysteri planet είπε...

Και να σου πω και κάτι ακόμα αγαπητέ ανώνυμε λες και δεν ξέρουμε τις μας γίνετε Ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος ο Θεολόγος ήταν αγαπητός στους παλαιοημερολογίτες για το μόνο που μιλούσε ήταν ή εσχατολογία και να λέει οι δεσποτάδες οι παπάδες και τον μόνο που ασχολούνταν ήταν πως να βρίζει τον Βαρθολομαίο και όσους τον δεχόταν σαν επίσκεψη όλο ομολογία Χριστού μας έκανε . Πολλοί δεσποτάδες τον τιμήσανε αλλά τα χάλασε με όλους στον τέλος αφορίστηκε από τους ίδιους τους θεολόγους {ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (115/8.1.2001)
ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΤΡΙΔΗΣ (Πρόεδρος), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΡΗΣ (Εφέτες), ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΥΣΟΥΛΑΣ (Αντιεισαγγελέας Εφετών) Μηνυτής: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (θεολόγος) Κατηγορούμενος: ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΑΚ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (δρ. Φιλολογίας και Θεολόγος) Πράξη: «Συκοφαντική δυσφήμηση διά του Τύπου» Από τα πολλά σχετικά περιστατικά που μπορεί κανείς να αναφέρει ως προς τη χρήση του ψεύδους στην επιχειρηματολογία απόδειξης ενός ισχυρισμού, αρκεί να σημειώσω τις περιπτώσεις του ψεύδους που χρησιμοποίησε κάποιος εκκλησιαστικός ρήτορας, όταν χωρίς ντοκουμέντα και αδιάσειστες μαρτυρίες κατελόγισε στο πρόσωπο ενός Αρχιεπισκόπου (του Αυστραλίας κ. Στυλιανού) τη μομφή πως αυτός διεκηρυξε ότι «η Αγία Γραφή είναι ένα μεγάλο παραμύθι…». οι ομηλία του αρχιεπισκόπου υπάρχει και δεν λέει κάτι τέτοιο και φυσικά μόνο σε παλαιοημερολογίτικα κανάλια έβγαινε οπότε ήταν τυχαίο τη νομίζεις . Φυσικά μέσα στο κήρυγμα λες και σωστά πράγματα μα όταν σκανδαλίζεις και χάνονται ψυχές κατά της Εκκλησίας Που είναι η Σωτηρία μήλα για τον Χριστό αφού σκανδάλιζε ο Θεός του έκλεισε το στόμα . Δεν του φταίει η Εκκλησία της Ελλάδος . Αυτό σαν ντοκουμέντο να το διαβάζουν όλοι .

και να ξέρετε ότι το μπλοκ είναι ενημερωμένο και δεν μπορεί να γράφει κάθε τυχάρπαστος ότι θέλει . Γιατί το ψέμα του θα αποκαλυφθεί και στην προκειμένη περίπτωση το Παλαιό ημερολόγιο είναι σχίσμα Ο Θεός είναι άχρονος και εσείς απασχολήστε μετρώντας ημέρες . Θέλετε δεν θέλετε προωθείται το σχέδιο του Θεού Αυτά για τον αγαπητό ανώνυμο που είπε {{Μπορείς ή δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό }} νομίζοντας πως αυτός ξέρη εγώ λέω και πάντα έλεγα τη γνώμη μου κατά το δυνατόν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε λάθη, και είμαι της αντίληψις Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα (Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα) (Πλάτωνας, Απολογία Σωκράτη) και να κρατάω στο μυαλό μου θέματα που ερευνώ και από τις δύο η και περισσότερες πλευρές στους.

Mysteri planet είπε...

Και πέραν των άνω σχολίων εύχομαι να αναπαύσει ο Θεός την Ψυχούλα του Νικολάου θεολόγου Σωτηρόπουλο να τον αναπαύσει και να συγχωρέσει Ο θεός όσους ενεπλάκησαν στο Θέμα αυτό ζώντας και νεκρούς αμήν .

Μysteri planet

Ανώνυμος είπε...

Ανοησίες ΟΛΑ αυτά που γράφεις για τον Νικόλαο Σωτηρόπουλο!
Ξέρεις μόνο την μια πλευρά, αυτήν που είναι κατά του Μακαριστού Νικολάου Σωτηρόπουλου!

1η Απάντηση.
Ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος με ισχυρά επιχειρήματα έγραψε στο περιοδικό "Ο ΣΤΑΥΡΟΣ" και αναίρεσε ως εσφαλμένη την απόφαση του Εφετείου που αναρτάς. Ισχυρά τα επιχειρήματα του μακαριστού Σωτηρόπουλου και δεν έχουν δεχτεί κανένα αντίλογο. Και τα δικαστήρια σφάλλουν να γνωρίζεις και να μην καλύπτεσαι πίσω από μια δικαστική απόφαση! Διάβασε τον αντίλογο που μακαριστού Νικόλαου Σωτηρόπουλου και μετά αν έχεις επιχειρήματα μίλα!

2η Απάντηση
Και να ξέρεις ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος ΕΛΕΓΧΕ και δεν έβριζε τον Βαρθολομαίο και τους κακούς δεσποτάδες. Έχεις τριμυμία στο κεφάλι σου και συγχέεις τον έλεγχο με το βρίσιμο!

3η Απάντηση
Συκοφαντείς τον Νικόλαο Σωτηρόπουλο και δείχνεις ότι έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ για το συγγραφικό έργο του και το κηρυκτικό του έργο, όταν γράφεις ότι μιλούσε μόνο για εσχατολογία και μόνο έβριζε τους επισκόπους! Έγραφε και μιλούσε για όλα τα θέματα της Θεολογίας, για Αγίους, για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής, ερμήνευσε την Αγία Γραφή και έλεγξε πλήθος από κακά που συμβαίνουν στον χώρο της Εκκλησίας.
Μια μόνο ματιά στο ιστολόγιο "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ" αρκεί να το αποδείξει αυτό. https://niksothropoulos.wordpress.com/

Είσαι λοιπόν προκατειλλήμμένος και έχεις μεσάνυχτα για το τι εστί Νικόλαος Σωτηρόπουλος. Είσαι θύμα παραπληροφόρησης.
Άφησε τις πλάνες του Λιακόπουλου και διάβασε τον μεγάλο Θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο για να ξεστραβωθείς!

Mysteri planet είπε...

Ανώνυμε το μόνο που δεν κατάλαβες είναι το πλογκ μου δεν είναι εχθρός του Χριστού και καμίας πλάνης , Το αντίθετο είναι , ο σκοπός του είναι να Φέρει τον κοντά στον Χριστό και την αφύπνιση από την νέα τάξη πραγμάτων του διαβόλου του υπαρκτού άρχοντος του κόσμου τούτου .

Να ξεστραβωθώ ωραία κουβέντα να το λες μπράβο σου . Όταν ο πατήρ Σαββας υποστήριζε τον Μακαριστό Νικόλαο Σωτηρόπουλο ήτανε καλά; Αλλά ο λόγους του Σωτηρόπουλου Για τον Πατέρα Σάββα που ότι είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν ξέρη και η πνευματική του κατάσταση δεν είναι ικανή ενώ του Σωτηροπούλου εεεε ακμαία μέχρι τέλους . Εμένα που μίλησα με τον Πατέρα Σαββα και μιλάω θα μας βγάλεις τρελούς . και αν δε το πιστεύεις ποσώς με ενδιαφέρει . Και τον Πλανά ο Λιακόπουλος τον παππούλη τον άγιο ρεεε πατάτε καλά όλοι υποκριτές να πείτε και τον γέροντα πλάνο δεν σας παίρνει που είμαι σίγουρος ότι δεν είδες τα βίντεο που σου έβαλα στην αρχή έχει τον πατήρ Σαββα να μιλάει για αυτά που λέει ο Δημοσθένης και τότε ήτανε νέος. και τώρα Ο ίδιος λέει ότι τα πνευματικά δικαιώματα τα έχω δώσει στο αγαπητό μου πνευματικόπαίδι[Λιακόπουλο Δημοσθένη ] και μην πεις ότι είναι αγράμματος ο Πατήρ Σάββας ; 3 πτυχία το ένα Θεολογίας τα άλλα να ψάξεις να τα βρεις και αν θέλεις βγάλε μας τρελούς .

1 ωραία λέξει βρίζει είναι λάθος αλλά και το δικό σου ΕΛΕΓΧΕ θα το δεχτό αρμόζει καλύτερα . Λάθος μου οκ . Ε ναι έλεγχε τα κακά της Εκκλησίας ! και τι έγινε έσωσε τον κόσμο ; Απλά έδιωχνε ψυχές από το νέο ημερολόγιο και τους πήγαινε στο παλαιό , Και γιατί στο λέω αυτό , γιατί και εγώ τον άκουγα και πολλές ομιλίες του σε SD έχω αλλά και επισκόπου π. Αυγουστίνου και ΕΠ. Καντιώτη και περιοδικά Σταυρός έχω και πολλά βιβλία τα περισσότερα το δύο αρχιεπισκόπων ξέρω την σελίδα που μου έβαλες δεν μου είναι άγνωστη την ξέρω δεν περίμενα εσένα να μου τη δείξεις . Και δεν λέω σου είπα μου είναι αγαπητοί αλλά είχανε και αυτοί των εγωισμό τους ο Σοτηρόπουλος είχε γλωσοκομο δεν είναι άγιος, δεν με ενδιαφέρει αν δεν το βλέπεις . Τελικά κατέληγε να μιλάει για τον οικουμενισμό και τον Βαρθολομαίο εκεί μου την έσπαγε γιατί δικτυακέ ανώνυμε ο οικουμενισμός και ο Βαρθολομαίος θα κάνουν τη δουλειά τους να φέρουνε τη παγκόσμια Θρησκεία του αντίχριστου αλλά στην Ελλάδα ήρθε η δη χιόνια του παλαιού και του Νέου ημερολογίου λες και η ουσία είναι στης μέρες και άν ο Βαρθολομαίος που δεν ξέρουμε την θα κάνει ε μαι αυτό απασχολήστε οι περισσότεροι και ιδικά το παλαιό ημερολόγιο ! Και όχι με τον Χριστό .

Στο κάτω κάτω εσένα σε αναπαύει ο Σοτηρόπουλος ωραία κάνε το Θέλημα Χριστού ακούγοντας τα κηρύγματά του . Για μια γνώμη του Σοτηρόπουλου μηλαμε σχόλια σχολίων. Και Π Σάββας όταν τον διώξανε από τον άγιο Γεώργιο για μην κάνει εξορκισμούς τον υποστήριξε ο Νικόλαος Σοτηρόπουλος και καλά έκανε πάντως δεν τιμωρήθηκε ο π Σάββας και όταν αφορίστηκε ο Νικόλαος Σοτηροπουλος τον υποστήριξε ο π Σάββας και εγώ γιατί μου ήτανε αγαπητός παρόλο που δεν συμφωνούσα να μιλά για τον οικουμενισμό ώρες ατελείωτες Μα όταν των ρωτήσανε για τον Λιακοπουλο και σε παλαιοημερολογίτικο δημοσιογράφο εεε να το τονίσουμε και αυτό και ξέρω πολύ καλά τη λέω . Είναι προσβολή να υποστηρίζει τον π Σάββα ενώ να λέει ότι οι πνευματικές του δυνάμεις δεν είναι ικανές ! Ενώ εμείς που ακούμε τον ακούμε και μιλάμε με τον π Σάββα δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε εεε φαρισαίοι υποκριτές .Μόνο οικουμενισμός και ο Βαρθολομαίος εδώ τα πράγματα πήγανε να εφαρμοστούν κοντεύουν να εκπληρωθούν οι γραφές και αντί να μιλάμε ότι έρχεται τα δεινά ακόμα στην αρχή ήσαστε υποκριτές. Και Εγώ για την Σωτηρία της ψυχής μιλάω αλλά έχω τον δικό μου τρόπο δεν συμφωνούμε οκ πήγαινε στη δουλίτσα σου .


Και αν ξανά πεις καμιά εξυπνάδα ξεστραβωθείς και τέτοια δεν θα δεις το σχόλιό σου ούτε στο καλάθι των αρνητικών σχολίων . Έχεις απορίες ; πες ξεκάθαρα που δεν συμφωνείς να μιλήσουμε ευγενικά . Το θέμα με την γνώμη του μακαρίτη Νικολάου Σοτηρόπουλο έληξε .

Ανώνυμος είπε...

Χώστα μυστερακο και εμένα δεν μου αρέσουν όλα του Λιακοπουλο αλλά τον ακούω δεν έχει άδικο για λαϊκός καλά τα λέει.Εμένα προσωπικά με προώθησε να πάω εκκλησία όταν άλλοι με έδιωχναν. Ειδικά ο τόμος παιχνίδι της ζωής, με της προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, και τα εικοσιπέντε βήματα κ.τ λ. Ο τόμος τζιχάντ Ο 43 με τα πατερικά κείμενα. Να είσαι με τα μυστήρια της εκκλησίας, λέει για την εξομολόγηση στον παπά με πετραχήλι. Και φυσικά για τον αρχαίο εχθρό τον διάβολο και τα συναφή . Εμένα με φοβίσανε αλλά με ξυπνήσανε. Ποιος άλως εκτός από τον Δήμο Λιακόπουλο με προώθησε στην ορθοδοξία και να δω τη θα πει ελεημοσύνη , να εκκλησιάζομαι , να εξομολογούμε και να είμαι με τον Χριστό . Είναι και αυτός ένας τρόπος που εγώ επανήλθα στα καλά μου . οπότε ας δω και την δική τους ομολογία για τον Χριστό ΄λένε και μόνο λένε δεν πράττουν τίποτα από τα λόγια του Χριστού . Εμένα ο Δημοσθένης με έκανε άνθρωπο και Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο .

Κώστας από την όμορφη Θεσσαλονίκη .

Mysteri planet είπε...

Χαίρε αγαπητέ ανώνυμε Κώστα από την όμορφη Θεσσαλονίκη , συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αυτό που λες είναι συγκλονιστικό ότι σε προώθησε στην Εκκλησία Ο Δημοσθένης Λιακοπουλος απλά δεν συμφωνείς σε όλα μαζί του σωστό και αυτό , ούτε οι Ιερείς ούτε και οι άγιοι δεν συμφωνούν μαζί τους πολλές Φορές. Το Θέμα είναι ότι Εκκλησία αναγκάστηκε να υποκύψει σε πολλά αν δεν έκρυβε κάποια πράγματα θα μας έσφαζαν όλους τους Χριστιανούς . Το Ότι καταφέρανε οι άγιοι Πατέρες να βγάλουνε μία Ορθοδοξία που δεν είναι Ιουδαϊκή όπως την λένε μερικοί και αυτοί οι περισσότεροι είναι δώδεκαθεοιστές , άθεοι , και περισσότερο ακόμα εμείς οι χριστιανοί κατ όνομα που τα θέλουμε όλα κατ οικονομία η Εκκλησιά να βάζει στο κρασί νερό που στο τέλος μόνο νερό έμεινε . Και οι Εβραίοι που τα έχουν όλα τα κείμενα και τελικά αρνήθηκαν Τον Θεό και δέχτηκαν τον διάβολο και του εκπεσόντας αγγέλους του αυτους προσκυνάνε δύστυχος . Τις προφητείες που έγιναν στην Ελλάδα για τον Χριστό δεν τις κάνανε πουθενά αλλού τα παιδιά μας και εμείς ξέρουμε μόνο την Ψεύτρα Πυθία Τις Σιβύλλες κανείς .Σου βάζο ένα απόσπασμα για να το δουν όλοι οι αναγνώστες που θα ασχοληθώ σε άλλη ανάρτησή μου .Η προφητεία της Σίβυλλας Τιμπουρτίνας αναφέρει τα εξής. Προσέξατε τα:
1.οι εννέα ήλιοι εννέα γενεαί εισίν.
2.ο μεν πρώτος ήλιος, γενεά εστίν άνθρωποι άκακοι, πολυχρόνιοι, ελεύθεροι, αληθείς, πραείς, επιεικείς, αγαπώντες αλήθειαν.
3.ο δεύτερος ήλιος δευτέρα γενεά εστίν, και αυτοί άνθρωποι αληθινοί, πραείς, φιλόξενοι, άκακοι, αγαπώντες των ελευθέρων το γένος.
4. ο τρίτος ήλιος τρίτη γενεά εστίν αναστήσεται βασιλεία επί βασιλείαν, έθνος επ΄ έθνος γενήσονται πόλεμοι πλην φιλόξενοι και ελεήμονες έσονται εν τη Ρωμαίων πόλει.
5. ο τέταρτος ήλιος τετάρτη γενεά εστίν θεότητος γόνη φανήσεται εν μεσημβρία εγερθήσεται γαρ γυνή Ελληνίς εκ της Εββραϊδος χώρας ονόματι Μαρία και τέξεται υιόν και καλέσουσι το όνομα αυτού Ιησούν.
6. και λύσει τον νόμον των Εβραίων και ίδιον νόμον στήσει
7. και βασιλεύσει ο νόμος αυτού.
8. και ανοιγήσονται αυτώ οι ουρανοί και φωνήν λήψεται και στρατιαί Αγγέλων τον θρόνον Αυτού βαστάσουσιν και τα εξαπτέρυγα τα ίχνη των ποδών Αυτού προσκυνήσουσιν.
9. και λήψεται ανδρας από της Γαλιλαίας και νομοθετήσει και είπη προς αυτούς: τον λόγον ον ελάβετε παρ εμού, κηρύξατε αυτόν τοις έθνεσι των εβδομήκοντα δύο (72) γλωσσών.
10.Και λέγουσι αυτή οι ιερείς των εβραίων, φρικωδεστάτη δέσποινα ημών, ερωτήσαι σε ζητούμεν.
Και αποκριθείσα η Σίβυλλα λέγει προς αυτούς "ο βούλεσθε απαγγείλατε μοι". Και λέγουσι προς αυτήν εκείνοι ακοήν ηκούσαμεν από των εθνών ότι ο ΘΕΟΣ των ουρανών υιόν μέλλει τίκτει...

Μπορείτε να τις βρείτε στον Τόμο του Δημοσθένη Λιακόπουλου Το Εκρηκτικό Μείγμα. Και όσοι δεν θέλουν Λιακόπουλο ας κοιτάξουνε στο Διαδίκτυο η να αναζητήσουν κάνα Βιβλίο αντιχριστιανικού Τύπου ΟΙ υποκριτές χριστιανοί να τις διαβάσουν γιατί της έχουν εξαφανισμένες .
Και είναι και η Σίβύλλα η Ερυθραία ενημερωθείτε αγαπητοί αναγνώστες .
Σε χαιρετώ και πάλη Κωνσταντίνε από την όμορφη Θεσσαλονίκη και όλους τους αναγνώστες και τονίζω ότι το μπλοκ μου δεν είναι αιρετικό είναι Χριστιανικό Ορθόδοξο . Mysteri planet